Разни

Пак Теленорски „промоции“ или лъжи?!

Приятели, в приложението MyTelenor се появи банерче с новата им игра. Реших да проверя за какво иде реч и открих следното. Всеки ден избран артикул от тяхната гама ще бъде с отстъпка на еди колко си процента, като процента се разбира на деня.

Като отворите текущата промоция за деня, получавате код който можете да използвате до края на деня при подписване на 2 годишен договор на план Тотал+. До тук добре.

Получавам код за днешната „отстъпка“ и решавам да проверя при преподписване на договора, колко ще ми бъде отстъпката за мобилния апарат. Копирам кода от приложението, влизам в сайта на Теленор, избирам плана който желая и давам добави в кошницата ииии изненадааааа:

Възникна грешка. Моля, опитайте отново.

Е опитвах отново и отново и нищо. Преди да кажете, че не мога да се възползвам от промоцията, искам да ви кажа, че мога, понеже моят договор в момента даже е изтекъл.  Пробвах да избера друг план, дори най-скъпия им който предлагат и пак същата работа. От обяд съм започнал да проверям и все едно и също. Еми явно няма да мога да се възползвам от „промоцията“ и няма да ме спечелят като техен клиент за още 2 години. Те губят в случая, не аз 🙂

Добре де, @Telenor защо пускате някакви „промоции“ от които изобщо не може човек да се възползва ? Коректно ли е това което правите ?

Отговор на тези въпроси няма да получа, но все пак вие хора искам да видите за какво става на въпрос.

Искаш да споделиш ?

Напишете коментар